Over Best Direct International Benelux

Best Direct biedt sinds 1992 een uitgebreid scala aan innovatieve en ‘probleemoplossende’ teleshopping artikelen, welke vaak ‘Bekend van TV’ zijn. Van Crosstrainers tot Plug-in Mini Kachels; de artikelen van Best Direct zijn te zien op Nederlandse teleshopping TV zenders zoals Tell Sell op RTL4, Net5, RTL5, SBS6 en SBS9.

De Best Direct webshop is de originele en door ISL gecertificeerde ‘As Seen on TV’ webshop, met alle artikelen rechtstreeks van de fabrikant! Wij bieden u bekende merken zoals; Starlyf, Velform, Gymform en Comfortisse in de categorieën Fitness, Mooi & Gezond, Huishoud & Keuken, Wonen & Slapen en Tuin & Klussen. Door ons slimme distributiecentrum kunnen wij alle artikelen binnen 24 uur bij u thuisbezorgen. Voor 22:00 besteld, is morgen in huis!

Naast een uitgebreid assortiment van teleshopping artikelen, biedt Best Direct in haar online TV winkel ook scherp geprijsde dagaanbiedingen! Tijdens deze actie van de dag biedt Best Direct bekende TV artikelen aan met kortingen tot wel 90%! 

Nooit de Actie van de Dag missen? Klik hier en scroll naar beneden om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Best Direct heeft een lange geschiedenis op de Nederlandse Teleshopping TV én in de Nederlandse retail, en is met haar TV webshop ook online uw vertrouwde partner voor alle originele ‘Bekend van TV’ artikelen. 

Onze beloftes aan u: 

  • Niet goed? Geld terug!
  • 30 dagen bedenktijd
  • Voor 22:00 besteld, zelfde dag verstuurd!
  • Erkend en betrouwbaar sinds 1992 

 

Vragen of hulp nodig? Stel uw vraag via: support@best-direct.nl

 

Best Direct is onder andere bekend van: